סינגל מאלט | הבאצ׳ השני

הבאצ' השני שלנו יצא לדרך ואנחנו יודעים שאתם לא רוצים להישאר בחוץ. מכירה מוקדמת של   1,000

בקבוקים בלבד.

לפרטים נוספים והרשמה

מארזים לשנה טובה

להזמנות, מאי 053-4284474

מתנות שעושות שמח

אירוע חורף | פברואר 2018

מצחיק שאירוע החורף שלנו נראה כל כך אביבי. שמש של חורף טובה במיוחד לאירועי טעימת יין בשבת בצהריים.

שמחנו כמו תמיד לפגוש את כולכם ולטעום יין ביחד.

ממשיכים לייצר וויסקי

יצאנו לדרך עם המכירה המוקדמת של הבאצ' השני של הוויסקי שלנו. האמת, מרגש.

גם בסיבוב הזה חומר הגלם הגיע ממבשלת אלכסנדר, ווש איכותי כזה לא מחליפים. הפעם הוויסקי הולך להתיישן במשך 4 שנים, הוא נכנס לחבית באוקטובר 2016 ומאז נח לו בבונקר שלנו.

מי שרוצה לשריין לעצמו בקבוק מוזמן להזדרז ולהירשם כאן

 

אירוע סוף בציר 2017

השנה חגגנו את סוף הבציר באירוע מיוחד במינו. אירחנו ביקב את פסטיבל סרטי הרפתקה ומסע. מדובר באירוע קולנועי ייחודי מסוגו בארץ, המציג מגוון סרטים קצרים. זהו פסטיבל שמטרתו יצירת תרבות חדשה, מחוברת לטבע, המעודדת לצאת ולחוות ולהתנסות בלא נודע.

המזקקה שלנו הפכה לאולם קולנוע ליום אחד.

יש לנו גם וויסקי

בשבוע הראשון של אוקטובר השקנו את הסינגל מאלט הראשון שלנו.

לייצר וויסקי זוהי משימה חדשה עבורנו. למדנו הרבה מאוד בתהליך היצירה, שלא כמו ביין, לוויסקי אפשר "להתערב" באמצע היישון.

הוויסקי עבר יישון בנפרד בחביות ששימשו ליישון ברבן אמריקאי First Fill, ובחביות ששימשו ליישון יין.

לאחר שנתיים, הוא עבר מיזוג לחביות ברבן First Fill והמשיך להתיישן שנה נוספת.

החביות שכבו בבונקר סורי שהוקם בשנות ה50 , הבונקר נמצא בשטח היקב ובעל תנאים אידיאליים ליישון, בגובה של כ1000 מטר מעל פני הים.

אחוז אלכוהול – 46.

עין – ענברי עמוק

אף – עץ קלוי, שזיף מיובש, וניל

פה – מתקתקות קלה, עץ, סיומת ארוכה

בציר 2017

אוקטובר 2017, חודש אחרון לתקופת הבציר.
כל היינות הלבנים סיימו תסיסה, מיכלי התסיסה מלאים עד אפס מקום, החביות מתמלאות באדומים המוקדמים: מרלו, פינו נואר, מרסלן ומלבק. אין מיכל פנוי אחד ביקב.
הבצירים שלפנינו הם האדומים מהחלקות הקרות והגבוהות יותר, פטיט ורדו וקברנה סוביניון.

בנתיים, מטפלים ביינות האדומים שבמיכלים, טיפול מסור והדוק במיוחד. לאחר ההשרייה הקרה של הענבים האדומים שאורכת בין יומיים לארבעה, מעלים את הטמפרטורה במיכל, מוסיפים שמרים והענבים מתחילים את התסיסה.
בזמן התסיסה מערבבים חמש פעמים ביום, אנחנו קוראים לזה PUNCHING, שזה בעצם שבירת ה"כובע" שנוצר מהקליפות, ועירבוב היין יחד עם הקליפות. היין תוסס כ-20 יום במיכל ואז עובר למכונת הפרס.

מארזים לשנה טובה

הבונקר

בשקט בשקט הוויסקי שלנו נח בתוך החביות בבונקר. הבונקר אורגינל מהימים ההם, והתנאים בו אופטימליים ליישון בחביות.
בסוף הקיץ הבאצ' הראשון יחגוג 3 שנים של התיישנות ויבוקבק בספטמבר. הוויסקי מיושן במספר חביות ועבר בשבוע האחרון ערבוב (בלנד).

מתוק התפוח

אפריל ומאי הם חודשי הפריחה של עץ התפוח. הפרחים ורודים ולבנים ומפיצים ריח נעים.

זוהי תקופה קצרה בשנה, הרגע שבין הירוק לצהוב, לפני שהחום הגדול משתלט, שבה עצי הפרי והכרמים בצפון הגולן מלבלבים בשיא הפריחה.

בחודשי הקיץ הפרי מבשיל ונקטף. אנחנו מחכים בסבלנות עד סוף הקיץ, אז מגיעים אלינו תפוחי הפינק ליידי למזקקה, כאן הם נמעכים בקראשר ומתחילים את תהליך ייצור הג'ין והברנדי תפוחים.